Udflugter Grasse

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

Udflugter Grasse

Grasse er parfumens hovedsted og med kun 20 km til kysten, er byen et oplagt udgangspunkt for udflugter og ture til at opdage Den Franske Riviera.

Grasse er et godt udgangpunkt

Ikke alle ønsker at bo langs den travle kyststrækning og derfor er parfumebyen Grasse et mere roligt og godt beliggende alternativ. Byen er omgivet af mange historiske og hyggelige middelalderbyer som Gourdon, Tourrettes-sur-Loup, Mougins, Valbonne og Cabris, og derfor et rigtig godt udgangspunkt for at gå på opdagelse.

Book trygt dine udflugter med gratis afbestilling
Vi samarbejder med GetYourGuide, som er en af de største touroperatører på rivieraen, og sikrer dermed, at du får det største udvalg samt de mest fleksible betingelser.

Varm anbefaling: Bestil dine udflugter i god tid!

Mange udflugter er rigtig populære og bliver udsolgt. Derfor anbefaler vi på det varmeste, at man bestiller sine udflugter i god tid og på den måde sikrer sin plads – og samtidig sparer tid ved over at springe køen over.

God fornøjelse – CityXee Rejseguide

Andre oplevelser i Grasse
  • Alle
  • Butikker
  • Events
  • Golf
  • Kirker & kapeller
  • Kunst
  • Mad & Vin
  • Monumenter
  • Museer
  • Udflugter
Events

Rose festival i Grasse

Maj er rosens måned i Frankrig. Det fejrer man i verdens parfumehovedstad Grasse, hvor luften i forvejen er fyldt med duftene fra de omkringliggende jasmin- og lavendel-marker.

Events

Jasmin festival i Grasse

Hvert år den første weekend i august finder den årlige Jasmin festival – Fête du Jasmin – sted i den skønne middelalderby Grasse.

Museer

Parfumerie Molinard

Hos det berømte parfumerie Molinard kan du både blive klogere på den svære kunst at producere parfume i verdensklasse og dufte til de ædle parfumer, der værdsættes verden over.

Kunst

Museum Villa Jean Fragonard

Denne elegante villa fra slutningen af 1600-tallet med en storslået have med majestætiske palmer, huser værker af den berømte Grasse-maler Jean-Honoré Fragonard.

Mad & Vin

La Domaine de la Royrie olivenlund

Beliggende på bjergsiden mellem Grasse og Cabris vil denne olivenlund give dig en helt særlig oplevelse med sin betagende …

Golf

Golf de la Grande Bastide

“What you see is what you get” på Golf Grande Bastide – her får du det, som du ser, nemlig 18 gode golfhuller uden blinde slag.

Golf

Claux Amic Golf

I skovens dybe stille ro er præcisionsgolf nøgleordet på denne smukke skovbane nær Grassé mellem havet og bjergene

Kirker & kapeller

Katedralen Notre-Dame du Puy

Katedral Notre-Dame de Puy Denne kirke, opført i provencalsk romansk stil, omtales første gang i 1154 som kirken Saint …

Udflugter

Udflugter Grasse

Grasse er parfumens hovedsted og med kun 20 km til kysten, er byen et oplagt udgangspunkt for udflugter og ture til at opdage Den Franske Riviera.

Museer

Museet for provencalsk kunst og historie

Her kan du lære om den rige etnografiske, historiske og kunstneriske arv i det østlige Provence, fra forhistorisk tid helt op til første halvdel af det tyvene århundrede.

Monumenter

Monument for de faldne

Dette monument er et værk af billedhugger, Gaston Le Bourgeois i samarbejde med arkitekt, Léon Le Bel fra 1928.

Golf

Golf Saint Donat

Ved ankomsten præsenterer Golf Country Club Saint Donat sig flot med en bred søjleindgang til klubhuset flankeret af høje cypresser.

Museer

Fragonard Parfume

Det verdenskendte Fragonard Parfume startede i 1926 og fik navn efter en dengang kendt lokal kunstner fra 1700-tallet, Jean Honoré Fragonard, som især malede pikante elskovsscener.  

Annonce

Maison Duplanteur

Chocolatier Maison Duplanteur er chokolade med stor passion beliggende i den gamle bydel i Grasse

Annonce

Café des Musées

Denne charmerende, velbeliggende café med sin skyggefulde terrasse er det perfekte stop mellem seværdighederne i Grasse

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev