Henri Layet opdagelses-gåtur

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

Henri Layet opdagelses-gåtur

”Henri Layet opdagelses-gåtur”  er en herlig lille gåtur på en sti, der går langs byens vestlige side.

Henri Layet opdagelses-gårur

Stien går langs brystningen for foden af byens mure, som stammer fra det 16. århundrede. Her er vidunderlige udsigter og man kan opleve brystningens arkitektur helt tæt på. Følg stien og lær om brystningens oprindelse bygget af Francois 1. Man oplever også byens historiske landbrug, som stadig er i brug i dag.

Stien er bygget som en del at et projekt-samarbejde mellem Saint-Paul de Vence og Ceresole d’Alba i Piemonte, to kommuner som deler en fælles militærisk fortid fra slaget om Ceresole i 1544.

Man kan enten starte ved Place de Gaulle for foden af Bastion du Dauphin inden man når ind gennem byporten, eller fra kirkegården som ligger i den sydlige del af byen for enden af Rue Grande.

Turen er 1,1 km og tager ca. 25 min.

Andre oplevelser i Saint-Paul de Vence
  • Alle
  • Butikker
  • Fontæner
  • Kirker & kapeller
  • Kunst
  • Mad & Vin
  • Museer
  • Pladser & Promenader
  • Vandreture
La Petite Cave Annonce

La Petite Cave – vinbutik i en unik grotte fra 1300-tallet

Er du til god vin i exceptionelle omgivelser, så er La Petite Cave i St. Pauls grotte et ”must visit”. Grotten går tilbage til 1300-tallet ...
Kirker & kapeller

Kollegial Kirken

1600-tallet markerede den gyldne tidsalder for kirken i Saint-Paul de Vence. Her blev kirken i 1666, af biskoppen Antoine Godeau af Vence, rejst til rang ...
Kirker & kapeller

Kirkegården Saint-Paul de Vence

Kirkegården i Saint-Paul de Vence er en af de mest besøgte kirkegårde på Côte d’Azur. Her hviler flere berømtheder, bl.a. Chagall, Escoffier & Maeght.
Museer

Célestin Freinet skolen

Den berømte skolelærer og pædagog Célestin Freinet (1896-1966) underviste i Saint-Paul de Vence mellem 1928 og 1933.
Kirker & kapeller

Folon kapellet – The White Penitents

Oplev det beundringsværdige Folon kapel, et designværk fra Jean-Michel Folon, som havde stærke bånd til Saint-Paul de Vence.
Annonce

Le Fromager

Le Fromager i Saint-Paul de Vence tilbyder et dejligt lille pitstop, hvor man kan nyde forskellige slags ost, sandwich, tørrede frugter og drikkevarer m.m.
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev