De bedste kyststier på Côte d’Azur

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

De bedste kyststier på Côte d’Azur

Er du fascineret af det krystalklare glitrende sydfranske middelhav, den spændende flora og auraen af de herskabelige gamle Belle Époque-villaer, der præger landskabet, så er de disse vandrestier langs kysten på Côte d’Azur lige noget for dig.

Cap-Ferrat
Fra vandreturen rundt om spidsen og fyrtårnet på Cap-Ferrat – ©cityxee.com

Côte d’Azurs fascinerende kyststier

Det er med god grund, at kyststierne langs den franske riviera er så populære. Uanset om det er sommer eller vinter, så er disse stier en stor oplevelse.

Gå på opdagelse i udvalget af kyststier nedenfor og oplev den franske natur, havets glitren og de imponerende palæer, der gemmer på så meget spændende historie.

Af Tommy Sverre – 2023

De bedste kyststier på Côte d'Azur
Roquebrune-Cap-Martin

Vandretur Le Corbusier – Roquebrune-Cap-Martin

Den populære vandretur Le Corbusier går langs havet mellem Roquebrune-Cap-Martin og Menton. Det er en smuk vandretur, der giver dig udsigt over den flotte kyststrækning, det krystalklare Middelhav og hele profilen af ​​Fyrstendømmet Monaco.

Cap d'Ail

Vandretur Monaco – Mala Beach

Vandreturen fra Monaco til Mala Beach (Cap d’Ail) er en flot og oplevelsesrig tur langs kysten mellem Monaco og Cap d’Ail. Og Mala Beach er en af de mest idylliske strande på hele Côte d’Azur.

Vandretur Nice

Vandretur Nice – Villefranche-sur-Mer

Denne vandretur fra Nice til Villefranche-sur-Mer er en af de smukkeste kyststier langs den franske riviera. Med start i Nice’ gamle havn Lympia og endestation i den utrolig pittoreske lille havneby Villefranche.

Saint-Jean-Cap-Ferrat

Vandretur rundt Cap-Ferrat

Denne vandretur rundt Cap-Ferrat er en fantastisk måde at opleve skønheden ved den franske rivieras kystlinje på. Den er dejlig varieret og let at gå.

Antibes

Vandretur rundt Cap d’Antibes

Denne vandretur er simpelthen fantastisk på mange måder og der venter en perlerække af flotte indtryk på den ca. 4,8 km lange tur.

CityXee anbefaler disse ture / oplevelser på Côte d'Azur:

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev