Uforglemmelige bådture på Côte d’Azur

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

Uforglemmelige bådture på Côte d’Azur

Der er ikke noget så skønt på en varm sommerdag, som en bådtur på havet langs den azurblå franske riviera. Forkæl dig selv og din familie med en af disse fantastiske og uforglemmelige bådture.

Katamaran - en af de bedste bådture på Côte d'Azur
Der er masser af skønne bådture langs den franske riviera og det er en fantastisk måde at opleve kystlinjen på. Feks. en halvdagstur på en katamaran – ©GetYourGuide

6 af de bedste bådture på Côte d’Azur

Denne liste over 6 af de bedste bådture på den franske riviera, byder på alt hvad hjertet kan begære.

Her er lige fra den hurtige 15 minutters overfart fra Cannes til den idylliske ø Sainte-Marguerite, til en halv- eller heldagstur på en fantastisk katamaran langs den azurblå franske riviera.

Super fleksible bookingsbetingelser

Vi samarbejder med GetYourGuide & Viator (affiliate partner) og det giver dig optimale betingelser ved din booking. Skal du f.eks. aflyse en booket tur, kan dette gøres op til 24 timer før.

Læs mere om de enkelte ture på nedenstående links. God fornøjelse – det azurblå hav venter dig!

Varm anbefaling: Bestil dine udflugter i god tid!

Mange udflugter er utrolig populære og bliver hurtigt udsolgt. Derfor anbefaler vi på det varmeste, at man bestiller sine udflugter i god tid, og på den måde sikrer sin plads – og samtidig sparer tid ved over at springe køen over. Husk, at der er gratis afbestilling!

Nice – Villefranche 1 time

Nyd den smukke udsigt over Nice, Saint-Jean-Cap-Ferrat og Villefranche-sur-Mer på en 1-times sejltur ved den franske riviera. 

 

Cannes – Sainte-Marguerite 15 minutter

Tag en kort sejltur fra Cannes til Île Sainte-Marguerite for at få et pusterum fra den tætpakkede franske riviera. Nyd øens naturlige skønhed og oplev Fort Royal, fængselscellen for “Manden med Jernmasken” og den velduftende Eucalyptus Allé.

 

Nice: Privat sejltur i 100% soldrevet båd

Nyd denne tur gennem hjertet af den franske riviera ledsaget af en privat skipper og guide. Nyd aftenen i Saint-Jean-Cap-Ferrat-bugten på en lydløs, lugtfri og elegant 100% soldrevet båd. 

Cannes katamaran – 1/2 dagstur (3 timer)

Stig ombord på en moderne katamaran i Cannes-bugten, og sug den imponerende udsigt over den glamourøse Franske Riviera ind på en halvdagssejltur. Slik sol, mens du slapper af ombord, og brug tid på at svømme og snorkle.

Cannes katamaran – heldagstur

Nyd en bådtur ombord på en moderne og fuldt udstyret katamaran i Cannes-bugten. Lad dig betage af den smukke natur, og svøm, snorkel eller slap af om bord og nyd solen. Drik et glas vin, og nyd en kold buffetfrokost på denne heldagsbådtur. 

Nice – St.Tropez & Port Grimaud

Oplev det fantastiske landskab ved den franske Riviera på en dagstur fra Nice. Sejl med båd fra Saint-Tropez, beundre fiskernes huse ved kanalerne i Port Grimaud og oplev en fantastisk udsigt over Esterel-bjergene.

 

Côte d’Azur og alle de fantastiske ture

Ud over alle de spændende museer, hyggelige middelalderbyer, charmerende torve og den allestedsnærværende sydfranske stemning, så findes der et stort udbud af interessante udflugter og guidede ture.

Nedenfor har vi samlet en buket af disse ture – alle gennem vores affiliate partner, GetYourGuide.

Af Tommy Sverre – 2022

Mere fra Udflugter på Côte d'Azur
Boat Trip Nice

Bådtur fra Nice til Villefranche

Nyd den smukke udsigt over Nice, Villefranche-sur-Mer og Saint-Jean-Cap-Ferrat på en 1-times sejltur langs den franske riviera

Nice

hop-on hop-off-bustur i Nice

Udforsk Nice med et 1- eller 2-dages pas til den åbne hop-on hop-off-sightseeingbus. Stig af og på så ofte, du har lyst til, og giv dig tid til at opleve de mest populære steder.

Udflugter

Udflugter på Côte d’Azur

Côte d’Azur byder på en perlerække af udflugter i alle kategorier. Her kan du både finde inspiration og booke dine kommende udflugter.

Cannes

Udflugter Cannes

Cannes er meget mere end Croisetten og den Internationale Filmfestival. Med Cannes udflugter kan du opleve Cannes fra Middelhavet

Antibes

Udflugter Antibes

Antibes er en mytisk by med en lang historie helt tilbage fra antikken til Grimaldi og Picasso. Gå på opdagelse med Antibes udflugter.

Monaco

Udflugter Monaco

Monaco byder på en perlerække af spændende og interessante udflugter. Alt fra sightseeing i åben bus til skønne sejlture på Middelhavet.

Grasse

Udflugter Grasse

Grasse er parfumens hovedsted og med kun 20 km til kysten, er byen et oplagt udgangspunkt for udflugter og ture til at opdage Den Franske Riviera.

Never Stress Nice

Udflugter Nice

Nice er hjertet i Côte d’Azur og herfra udgår mange af de mest interessante udflugter. Book sikkert med gratis afbestilling.

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev