Udflugter på Côte d’Azur

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

Udflugter på Côte d’Azur

Spændende udflugter for enhver smag
Côte d’Azur byder på en perlerække af udflugter i alle kategorier. Her kan du både finde inspiration og booke dine kommende udflugter.

Vi samarbejder med GetYourGuide, som er en af verdens største formidlere af udflugter, og deres udbud på den franske riviera er ganske enkelt enestående. Samtidig får du gratis afbestilling, når du booker. Det sikrer dig og dine rejsevenner, så I trygt kan bestille jeres udflugter.

Af Tommy Sverre / 2021

Udflugter på Côte d’Azur
  • Alle
  • Udflugter
Boat trips Oplevelser

Uforglemmelige bådture på Côte d’Azur

Her er 6 af de bedste bådture på Côte d’Azur. Besøg Villefranche, St. Tropez, Sainte-Marguerite eller en aftentur med en solardrevet båd.

Boat Trip Sejlture

Bådtur fra Nice til Villefranche

Nyd den smukke udsigt over Nice, Villefranche-sur-Mer og Saint-Jean-Cap-Ferrat på en 1-times sejltur langs den franske riviera

Udflugter

hop-on hop-off-bustur i Nice

Udforsk Nice med et 1- eller 2-dages pas til den åbne hop-on hop-off-sightseeingbus. Stig af og på så ofte, du har lyst til, og giv dig tid til at opleve de mest populære steder.

Udflugter

Udflugter Cannes

Book dine udflugter sikkert med gratis afbestilling. Vi har valgt de mest populære udflugter til dig lige her.

Udflugter

Udflugter Antibes

Book trygt dine udflugter med os Vi samarbejder med GetYourGuide, som er den største touroperatør …

Udflugter

Udflugter Monaco

Monaco byder på en perlerække af spændende og interessante udflugter. Alt fra sightseeing i åben bus til skønne sejlture på Middelhavet.

Udflugter

Udflugter Grasse

Grasse er parfumens hovedsted og med kun 20 km til kysten, er byen et oplagt udgangspunkt for udflugter og ture til at opdage Den Franske Riviera.

Never Stress Udflugter

Udflugter Nice

Nice er hjertet i Côte d’Azur og herfra udgår mange af de mest interessante udflugter. Book sikkert med gratis afbestilling.

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev