Vésubia Mountain Park

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

Vésubia Mountain Park

Vésubia Mountain Park byder hele familien velkommen med spændende aktiviteter som klatring, svømning, motion og styrketræning. Det hele foregår indendørs, så selv på en regnvejrsdag er centret et sikkert hit for alle, som skal have brugt en masse energi.

Vésubia Mountain Park anlægget
Det imponerende Vésubia Mountain Park anlæg hvor alt foregår indendørs

Vésubia Mountain Park tilbyder aktiviteter for hele familien

Ved foden af de maritime alper og tæt på byen Saint-Martin-Vésubie ligger dette unikke aktivitetscenter cirka 1,5 times bilkørsel nord for Nice. Vésubia Mountain Park er opdelt i 5 indendørs områder:

  • Vandområde med 25 meters svømmebassin, hydromassagedyser, soppebassin samt både udendørs og indendørs afslapningsområder
  • Fitnessområde, 80 kvm areal med styrketræningsmaskiner og desuden afslapning i hammam og sauna med mulighed for massage
  • Eventyr- og klatreområde, sjovt område for begyndere med baner i 10-12 meters højde
  • Klatreområde, med 280 kvm klatrevægge i alle sværhedsgrader op til 13 meters højde
  • Canyoning område, hvor man bevæger sig med rappelling nedad gennem snævre, våde kløfter

Det indre legebarn udfordres maksimalt

For alle aktive mennesker, som synes, at bjergaktiviteter er spændende, og som gerne vil dyrke sporten under sikre og kontrollerede forhold, er Vésubia Mountain Park et slaraffenland. Seletøj, sko, hjelme og andet nødvendigt udstyr kan lejes på stedet. Og i snackbaren tilbydes salater, sandwich, paninis, vafler, smoothies og drikkevarer.

aktivitetsbane i Vésubia Mountain Park
I Vésubia Mountain Park bliver dine balanceevner fuldt udfordret

Har du lyst til at udfordre dig selv med klatring, arbejde med din balance, gå ned ad en canyon, styrketræne og udfordre din trang til eventyr eller bare slappe af, så finder du alle mulighederne i Vésubia Mountain Park.

Åbningstider

Normalt er det meste af parken åben kl. 10-19 på alle ugens dage, men der er variationer og undtagelser hen over sæsonen, hvor anlæggene lukkes på grund af rengøring og vedligeholdelse. Se de præcise åbningstider på parkens hjemmeside.

svømmebassinet i Vésubia Mountain Park
Svømmebassinet er en af de populære aktiviteter i Vésubia Mountain Park

Priser

Der er mange muligheder for at kombinere entré til de forskellige områder samt leje af diverse sportsudstyr. Priserne varierer for børn og voksne, og børn under 12 år skal være ledsaget af voksne. Se priserne på parkens hjemmeside.

Andre interessante oplevelsesparker: Marineland Antibes og Phoenix Park Nice.

Hjemmeside
https://www.vesubia-mountain-park.fr/

Af Mikael Mortensen – 2022

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev