Sådan finansierer du din franske bolig

Tilføj Fjern
Tilføj Fjern

Sådan finansierer du din franske bolig

Kontant eller lån? 
Finansiering af en ny bolig i Frankrig kan gøres på en række forskellige måder. Nogle køb foretages kontant med opsparede midler, nogle finansieres ved at tage lån i den primære bolig og bruge de frigjorte midler til at betale for den franske bolig, eller sælge den primære bolig for at flytte til Frankrig. 

Men man kan også låne til købet via et fransk realkreditlån eller som et variabelt lån baseret på den europæiske EuriBor3 rente. Sidstnævnte mulighed kan f.eks. etableres gennem Nykredit, som har lokalt kontor i Cannes i Sydfrankrig og tilbyder lån primært til boliger beliggende langs den franske middelhavskyst under forudsætning af, at man er helkunde i Nykredit.

Fordi Frankrig er en populær destination for ferieboligkøbere, er franske banker ikke uvante med at låne til udlændinge. Realkreditlån er normalt tilgængelige op til 80% af ejendomsværdien. Dog skal man forvente en noget mere bureaukratisk proces i forhold til en dansk realkreditproces. 

De fleste realkreditlån er til fast rente 
Den mest almindelige form for realkreditlån i Frankrig er fastforrentede lån med lang løbetid. Realkreditlån med variabel rente er dog også blevet tilgængelige.   

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev